Замовлення онлайн 24/7. Графік роботи: Понеділок - П'ятниця 09:00 - 15:00 Інтернет магазин (068) 138 74 85
(066) 913 02 18
Графік роботи магазину в Києві з понеділка по п'ятниця з 9:00 до 15:00 (044) 403 85 23 (093) 688 44 21 (093) 688 44 18
Рус
Укр
search cart
Каталог

Новини

Як обрати ламінат на кухню, коридор, ванну кімнату?

Як обрати ламінат на кухню, коридор, ванну кімнату?

Часто ми думаємо шаблонним мисленням і кладемо плитку на кухню, коридор чи ванну кімнату. Звісно, в цьому є плюси. Проте, якщо ви поціновувач більш креативного підходу і натурального вигляду, а можливо, ви просто хочете зробити єдине підлогове покриття, то вам, однозначно, треба звернути увагу на ламінат.

На що звертати увагу?

  1. Показник водостійкості та вологостійкості. 
    Якщо ви проживаєте в приватному будинку, на першому поверсі  чи просто обираєте покриття в ванну кімнату чи приміщення з критим басейном, то зверніть увагу на SPС
    - кам'яно- полімерний ламінат. Таке покриття має за основу плиту із карбонату калію та ПВХ, яка абсолютно не пропускає воду. Візуально верхній шар виглядає макимально природнім та нічим не відрізняється від звичайного ламінату.

Якщо ви обираєте ламінат на кухню, коридор чи у вас є діти, домашні тварини, пропонуємо вам обрати вологостійке покриття.  Вологостійкість залежить від щільності HDF-плити. Щільності в 900 кг/м3 досить, щоб без наслідків витримати вплив вологи на протязі 3 годин. Kronopol, Ocean
Якщо щільність менше 850 кг/м3, то швидко прибрана волога ( до склянки води) не матиме серйозних наслідків на ваше покриття.

  1. Клас зносостійності.
    Один з ключових параметрів вибору ламінату. Від нього залежить термін експлуатації та подальший зовнішній вигляд. В результаті випробувань на стирання, звукопоглинання, вологостійкість, стійкість до ударів прийнято розділяти ламінат по області застосування на:
  • 31 клас: рекомендований для житлових приміщень з низькою прохідністю, найкраще – в спальні або коморі.
  • 32 клас: призначений для середніх за інтенсивністю навантажень і підходить для деяких офісних приміщень і будь-якої кімнати в квартирі (термін інтенсивної експлуатації більше 15 років).
  • 33 клас: розрахований на надійну службу в приміщеннях з високою прохідністю і зберігає зовнішній вигляд більше 20 років.
  1. Характер приміщення

Вибір ламінату напряму залежить від типу приміщення в якому планується підлогове покриття. Очевидно, що в коридорі, на кухні чи в ванній кімнаті рівень зносостійкості буде значно вищим, із-за більшого навантаження. Так, для такого виду приміщень, кращим варіантом стане ламінат 33 класу. Однією з рекомендацій для того виду приміщень, краще обирати вологостійкий ламінат з фасками, щоб уникнути попадання води від покриття.
До прикладу, у вітальні, дитячі кімнати ви можете обрати 32 клас. Проте, якщо хочете обрати більш надійний варіант, знаючи майбутні умови експлуатації, то вам треба придбати ламінат більшого класу.
Якщо говоримо про комерційні приміщення, то тут діє правило: чим вищий клас, тим краще. Ви, звісно, зможете заощадити та в менш використовуваних приміщеннях покласти ламінат 32 класу, але спортзали, офіси, кав’ярні, ресторани вимагають максимально міцного покриття.

  1. Розмір ламінату: що брати до уваги?

Отже, у нас існує 3 показники розміру ламінату: товщина, ширина, висота.

Ширина та висота планки використовується тільки для розрахунку необхідної кількості товару на площу приміщення. Основний показник – товщина. Від неї залежить ударостійкість ламінату. Чим товще покриття, тим менше вірогідність пошкодження його при падінні чогось тяжкого.
Як обрати товщину ламінату?
В домашніх умовах товщина ламінату повинна бути не менше 8 мм.
Також слід враховувати, чим товщий ламінат, тим більше шумоізоляція.

  1. Дизайн
  • Класичні дизайни – це планки з імітацією дерева. Їм притаманні будь які відтінки. Від вибіленого дуба до насичених, глибоких темних кольорів. 
  • Дизайн з імітацією бетону або керамічної плитки. Ці варіанти підійдуть для будь-яких приміщень, в тому числі гарно впишуться в дизайн кухні, ванної кімнати чи коридору.
  • Дизайн французька ялинка. Це ідеальне покриття, для створення благородних дизайнів інтер’єрів. Ви ніби отримуєте ефект паркету за дуже вигідною ціною.

В інтернет магазині Євростиль завжди актуальний асортимент. Великою перевагою є постійна наявність товару, вигідні ціни, сучасні та трендові дизайни ламінату. Наш менеджер проведе кваліфіковану консультацію і знайде для вас найкраще рішення. Зараз у нас діють знижки на вологостійкий і водостійкий ламінат.

Звертайтесь за телефоном (068) 138 74 85 – менеджер Юлія або просто переходьте в розділ підлогові покриття та оформлюйте замовлення

 

 

 

 

Замовлення онлайн 24/7. Графік роботи: Понеділок - П'ятниця 09:00 - 15:00 Інтернет магазин (068) 138 74 85 (066) 913 02 18 Графік роботи магазину в Києві з понеділка по п'ятниця з 9:00 до 15:00 (044) 403 85 23 (093) 688 44 21 (093) 688 44 18 Замовити зворотний дзвінок
(068) 138 74 85 (066) 913 02 18 Замовити зворотний дзвінок
Ми на зв'язку. Задавайте питання.